Howe nu caută scuze după eșecul cu Dortmund. Newcastle, decimată de accidentări

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Howe nu caută scuze după eșecul cu Dortmund. Newcastle, decimată de accidentări
"Nu există scuze" pentru Howe după ce Newcastle a căzut în Dortmund, afectat de accidentări
"Nu există scuze" pentru Howe după ce Newcastle a căzut în Dortmund, afectat de accidentări
AFP
Managerul echipei Newcastle, Eddie Howe, a declarat că nu va folosi lista de accidentări din ce în ce mai lungă a echipei sale ca scuză pentru înfrângerea cu 0-2 de marți cu Borussia Dortmund.

Newcastle, care a pierdut cu 1-0 în urmă cu două săptămâni în Anglia, în fața lui Dortmund, a cedat și în deplasare în fața unei echipe care tocmai fusese învinsă sâmbătă cu 4-0 de rivalii de la Bayern Munchen.

Niclas Fuellkrug a deschis scorul la jumătatea primei reprize, cu primul său gol în Liga Campionilor, înainte ca impresionantul Julian Brandt să pecetluiască soarta partidei cu un gol cu 11 minute înainte de final.

Echipa lui Howe este lipsită de mai mulți jucători titulari din cauza accidentărilor și suspendărilor, ceea ce, potrivit managerului, a însemnat că "și-a pierdut capacitatea de a lua anumite decizii".

"Într-un fel, sunt forțat să iau anumite decizii și să aleg anumite echipe”.

"Dar nu am de gând să stau aici și să găsesc scuze, asta avem”.

"Nu am fost departe în seara asta și cred că noi, la cel mai bun nivel al nostru, chiar și cu jucătorii pe care îi avem afară, este suficient de bun".

Echipa lui Howe, care a zdrobit Paris Saint-German 4-1 acasă anterior în fazele de grupă, se confruntă acum cu o luptă dură pentru calificare în ”grupa morții”.

Newcastle va lupta cu PSG în deplasare la doar trei zile după ce va fi jucat cu  Chelsea în campionat, în timp ce Milan va juca pe St. James' Park cu Dortmund.

Managerul Howe a declarat reporterilor că "meciul a venit prea repede" după victoria de sâmbătă cu 1-0 în fața celor de la Arsenal.

Howe a spus că este "greu de spus" dacă echipa se mai poate califica în fazele eliminatorii, dar că va "face tot posibilul pentru a câștiga ultimele meciuri".

"Dacă cea mai bună versiune a noastră s-ar fi prezentat astăzi, rezultatul ar fi fost diferit.

"Sarcina de astăzi a fost uriașă pentru noi și, în cele din urmă, nu am fost suficient de buni”, a concluzionat Howe.