Echipa etapei în Liga Campionilor: Jude Bellingham strălucește la Madrid, Ter Stegen închide poarta lui Barca

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Echipa etapei în Liga Campionilor: Jude Bellingham strălucește la Madrid, Ter Stegen închide poarta lui Barca

Jude Bellingham atrage atenția la Real cu goluri și pase de gol minunate.
Jude Bellingham atrage atenția la Real cu goluri și pase de gol minunate.AFP/Flashscore
S-a încheiat a doua etapă a grupelor UEFA Champions League 2023/24. Este timpul să selectăm cei unsprezece jucători care ne-au încântat în mod deosebit în ultimele două seri. Selecția noastră se bazează pe sistemul nostru intern de rating, care ia în considerare numeroase statistici individuale ale meciurilor - cum ar fi golurile, șuturile pe poartă, pasele reușite, duelurile câștigate.

Echipa etapei II din grupele Champions League 2023/24:

Echipa etapei II Champions League
Echipa etapei II Champions LeagueFlashscore

Portar:

Marc-André ter Stegen, FC Barcelona (pentru prima dată în Echipa Etapei Champions League) - Nota Flashscore: 8,2

O apărare solidă a fost marele atuu pentru FC Barcelona în dificilul meci din deplasarea de la Porto. Marc-Andre ter Stegen și-a păstrat poarta intactă în victoria cu 1-0 și a convins cu cinci parade. În afară de Milan, Barca este singura echipă din actuala ediție Champions League care nu a primit niciun gol.

Fundași

Davinson Sanchez, Galatasaray (1) - Nota Flashscore: 8,2

Victoria cu 3-2 a lui Galatasaray pe terenul lui Manchester United este una dintre surprizele acestei etape. Columbianul Davinson Sanchez a fost unul dintre cei care s-au remarcat marți seara, având două șuturi blocate, o pasă de gol și 46 de pase primite.

Fabian Schär, Newcastle (1) - Nota Flashscore: 8,0

Fabian Schär a marcat un gol de vis pentru ca scorul final să fie 4:1 și să consfințească o victorie clară a lui Newcastle United în fața lui PSG. Chiar și înainte de asta, elvețianul a fost extrem de vizibil și a câștigat toate duelurile în care a îndrăznit să intre.

Fabian Schär a fost omul meciului în victoria cu 4-1 în fața lui PSG
Fabian Schär a fost omul meciului în victoria cu 4-1 în fața lui PSGAFP

Sikou Niakate, Braga (1) - Nota Flashscore: 8,3

Aflat la doar al doilea său meci în Liga Campionilor, Sikou Niakate de la Braga a avut o prestație extraordinară împotriva lui Union Berlin. El a avut un procentaj de pase corecte de 91,7%. Braga a revenit de la 2-0 și a câștigat cu 3-2 - Niakate a declanșat revenirea portughezilor cu un gol care a dus scorul la 1-2.

Mijlocași:

Matias Vecino, Lazio (1) - Nota Flashscore: 8,0

Matias Vecino s-a transferat de la Inter la Lazio în 2022. De atunci, uruguayanul nu a avut întotdeauna o perioadă ușoară la Roma, lâncezind adesea pe banca de rezerve. Dar în victoria lui Lazio cu 2-1 pe Celtic Park, jucătorul de 32 de ani a fost, fără îndoială, cel mai bun jucător de pe teren. Un gol, un procentaj de pase corecte de 94,4%, două pase interceptate - sunt statistici de care trebuie să fie mândru.

Bruma, Braga (1) - Nota Flashscore: 9,1

Bruma a șocat Union Berlin cu un șut magic, în minutul 51. Cu abilitățile sale de dribling și de pase, el a reprezentat, de asemenea, o mare provocare pentru apărarea compactă a lui Union.

Jude Bellingham, Real Madrid (1) - Nota Flashscore: 9,2

Rămânem fără superlative pentru acest jucător. Cine ar fi crezut că Jude Bellingham va exploda așa la Real? Englezul a marcat un gol uimitor în victoria cu 3-2 a Realului la Napoli și a oferit o pasă inteligentă pentru Vini Jr. la primul gol.

Jucătorul de 20 de ani este deja un star mondial.

Phil Foden, Manchester City (1) - Nota Flashscore: 8,2

Profunzimea echipei lui Manchester City rămâne descurajantă. Erling Haaland a rămas fără gol în al doilea său meci CL 23 / 24, imediat s-au remarcat colegii săi și City a câștigat 3-1 la RB Leipzig. Jucătorul de 23 de ani a marcat primul gol al partidei.

Brais Mendez, Real Sociedad (1) - Nota Flashscore: 8,6

Sociedad a sărbătorit prima victorie în UEFA Champions League din ultimii 20 de ani. Brais Mendez a jucat un rol principal în victoria cu 2-0 pe terenul lui RB Salzburg, marcând un gol și oferind o pasă decisivă. 

Atacanți:

Alvaro Morata, Atletico Madrid (1) - Nota Flashscore: 8,1

Alvaro Morata a avut mai multe etape în fotbalul mondial și nu toate cluburile i-au permis să își atingă potențialul maxim. Cu toate acestea, puternicul atacant central se potrivește perfect pentru stilul de joc exigent al lui Atletico Madrid. În opt meciuri competitive în 2023/24, Morata a marcat deja șapte goluri. El a marcat o dublă în victoria cu 3-2 în fața lui Feyenoord.

Din punct de vedere istoric, nu mulți spanioli au fost la fel de prolifici ca jucătorul de 30 de ani.

Mikel Oyarzabal, Real Sociedad (1) - Nota Flashscore: 8,1

Al treilea spaniol din echipă este Mikel Oyarzabal. În calitate de căpitan, el și-a condus echipa la un triumf istoric la Salzburg, unde a și înscris un gol.