Ancelotti, critic la adresa arbitrajului: "Golul lui Man City nu ar fi trebuit validat"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Ancelotti, critic la adresa arbitrajului: "Golul lui Man City nu ar fi trebuit validat"
Actualizat
Real Madrid a reușit doar un egal cu Manchester City
Real Madrid a reușit doar un egal cu Manchester City
Profimedia
Carlo Ancelotti l-a criticat pe arbitrul Artur Soares Dias după meciul dintre Real Madrid și Manchester City (1-1), marți, în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor, spunând că golul prin care City a egalat nu ar fi trebuit să fie valabil.

Kevin De Bruyne a egalat pentru City în minutul 67 pe Santiago Bernabeu, după ce Vinicius Junior a adus Madridul în avantaj cu un gol spectaculos în prima repriză, și a lăsat meciul deschis înaintea manșei secunde de pe Etihad Stadium, pe 17 mai.

Antrenorul italian a declarat că a văzut imaginile televizate care arătau că mingea a ieșit din teren cu câteva secunde înainte de golul lui De Bruyne.

Ancelotti, supărat pe arbitrul meciului

"Părea că mingea a ieșit. Și înainte de asta, a fost un corner pe care arbitrul nu l-a acordat. Arbitrul nu a fost foarte atent. Mi-a arătat un cartonaș galben, iar eu i-am spus: Arată-le pe teren, nu în afara lui!", a declarat Ancelotti pentru Movistar.

"Mingea a ieșit afară. Nu o spun eu, o spune tehnologia", a adăugat Ancelotti în conferința de presă de după meci. "Mă surprinde. Sunt mici detalii, dar arbitrul nu a fost atent. Jucătorii meritau mai multe cartonașe pe teren, nu trebuia să-mi arate mie, în afara terenului".

Meciul este o reeditare a semifinalei Ligii Campionilor de anul trecut, în care Madridul a trecut cu 6-5 la general după o revenire dramatică de 3-1 în manșa secundă pe Bernabeu.

"Am concurat, am luptat și poate că meritam să câștigăm. A fost un meci bun. Rezultatul nu ne oferă răsplata de care aveam nevoie, dar acest egal contează", a mai spus Ancelotti.

Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a declarat că echipa sa nu a reușit să profite de faptul că a controlat meciul în prima repriză și că speră să își ajusteze tactica înainte de meciul retur.

"Nu am fost surprins... este Real Madrid", spune Guardiola

”Ăsta este fotbalul”, a spus Guardiola, întrebat de ce City nu a reușit să marcheze mai devreme.

”Este vorba de Real Madrid. Nu am fost surprins. Va trebui să vedem cum putem găsi un echilibru, dacă putem ataca.

”David Alaba și Antonio Rudiger au fost foarte aproape de Haaland. Spațiile dintre fundașii centrali și fundașii laterali erau ocupate; nu a fost ușor să găsești spațiu pentru Erling. Vom încerca să facem câteva schimbări, să jucăm mai bine”, a conchis Guardiola.