Arbitrul Ovidiu Hațegan revine pe teren într-un meci oficial

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Arbitrul Ovidiu Hațegan revine pe teren într-un meci oficial
Arbitrul Ovidiu Hațegan revine pe teren
Arbitrul Ovidiu Hațegan revine pe teren
Agerpres
Arbitrul Ovidiu Hațegan va reveni, sâmbătă, pe teren într-un meci oficial după aproximativ 14 luni de la infarctul miocardic suferit la finalul unui antrenament, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Arbitrul în vârstă de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida Unirea Ungheni - Corvinul Hunedoara, manșa tur a barajului de promovare în Liga a II-a. Meciul este programat sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18:00.

Hațegan va fi ajutat de asistenții Sebastian Gheorghe și Alexandru Corb, iar cel de-al patrulea oficial va fi Mircea Ardelean. Observator de arbitri a fost delegat Ioan Onicaș.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Hațegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenția chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Hațegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Cupa Mondială de la finalul anului. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar și-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operația prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR din fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR și la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Hațegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon - FC Porto, scor 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-școală între echipa de seniori și cea Under 18.