Christophe Galtier anunță că Lionel Messi va juca sâmbătă ultimul meci pentru PSG

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Christophe Galtier anunță că Lionel Messi va juca sâmbătă ultimul meci pentru PSG
Christophe Galtier a confirmat plecarea lui Lionel Messi
Christophe Galtier a confirmat plecarea lui Lionel Messi
Profimedia
Era un secret de taină, dar acum este cert: Lionel Messi va juca ultimul său meci pentru Paris Saint-Germain, sâmbătă, împotriva lui Clermont. Anunțul a fost făcut chiar de Christophe Galtier, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul unei conferințe de presă, Christophe Galtier a anunțat că Lionel Messi își va lua adio de la PSG, de la Parc des Princes și de la Ligue 1, sâmbătă seara, împotriva lui Clermont. "Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului.

Va fi ultimul său meci și sper că va fi primit în cel mai bun mod posibil", a continuat antrenorul parizian, care va părăsi și el clubul în scurt timp.

S-au spus multe despre Leo. În primul sezon, a trebuit să se adapteze pentru că era prima dată când ieșea de la Barcelona. Anul acesta, a fost o parte importantă a echipei, fiind mereu disponibil.

”Chiar dacă remarcile și criticile pe care le găsesc total nejustificate, când ai 35 de ani, ești într-un sezon cu o Cupă Mondială la mijloc și termini cu aceste statistici, toate competițiile combinate, 21 de goluri și 22 de pase de gol (în realitate, 21 și 20, n.r.), deci de 43 de ori decisiv.

”A fost mereu în slujba echipei, în slujba jocului, a faptului de a fi un pasator și un finalizator. O spun din nou: a fost un mare privilegiu nu doar să-l antrenez, ci și să fiu alături de el tot sezonul”.

PSG și-a asigurat titlul în etapa precedentă, când Lionel Messi a marcat singurul gol al parizienilor în egalul de la Strasbourg, 1-1. În ultima etapă, PSG va primi vizita lui Clermont. 

Urmărește PSG - Clermont pe Flashscore, sâmbătă, ora 22:00