AC Milan a pierdut la Fiorentina, dar Pioli nu dă vina pe jucători. ”Nu ne gândeam la Tottenham”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

AC Milan a pierdut la Fiorentina, dar Pioli nu dă vina pe jucători. ”Nu ne gândeam la Tottenham”

Pioli, ultimele indicații pentru Zlatan
Pioli, ultimele indicații pentru ZlatanAFP
AC Milan a pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la Fiorentina într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Gazdele au deschis scorul prin Gonzalez din penalty și l-au majorat cu trei minute înainte de final prin Jovic, în timp ce milanezii au redus din diferență în prelungiri prin Hernandez.

După înfrângerea de pe Artemio Franchi, antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, i-a felicitat pe adversari pentru victorie.

"Am pregătit foarte bine meciul, dar Fiorentina, mai ales în prima repriză, s-a descurcat mai bine decât noi din punct de vedere al calității și al energiei. În repriza a doua am făcut un joc mai bun", a spus Pioli la microfoanele Sky.

Antrenorul a exclus posibilitatea ca rossonerii să fi fost cu gândul la confruntarea cu Tottenham din Champions League de la mijlocul săptămânii viitoare.

"Astăzi Fiorentina a jucat mai bine decât noi, dar nu pentru că ne-am gândit deja la Tottenham. Trebuia să facem multe lucruri diferit, dar nu am reușit. E o înfrângere pe care nu ne-o doream, astăzi nu am reușit jocul pe care l-am practicat împotriva Atalantei", a declarat antrenorul lui Milan.

Împotriva lui Tottenham va fi nevoie de o altă prestație, dar antrenorul rossonerilor spune că vede echipa pregătită și știe deja cum să facă față următorului adversar.

"Mai mult sau mai puțin știu deja formația care va juca. Vom vedea cum sunt jucătorii. Vom vedea cum sunt Bennacer, Diaz și alții, dar oricine va juca va fi pregătit. Va fi un meci diferit din multe puncte de vedere și ne vom pregăti cât mai bine pentru el".

Tottenham-Milan
Tottenham-MilanFlashscore

De Ketelaere a oferit o nouă prestație dezamăgitoare, dar Pioli a preferat să dea vina pe jocul ofensiv al întregii echipe.

"A făcut câteva lucruri bune, dar când faza ofensivă nu este atât de proactivă, chiar și pentru atacanți devine dificil să găsești spații de joc. Întreaga echipă ar putea face mai mult pentru a depăși presiunea lor".

Antrenorul campioanei nu l-a uitat pe Davide Astori, un jucător pe care Pioli l-a antrenat și de la moartea căruia s-au împlinit cinci ani.

”Pentru mine este întotdeauna un meci special. Publicul din Florența știe tot ce s-a întâmplat și cât de frumos a fost Davide”, a mai spus Pioli.

Clasament Serie A
Clasament Serie AFlashscore