Victorie fără emoții pentru CSM București în campionat

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Victorie fără emoții pentru CSM București în campionat
Cristina Neagu a marcat 6 goluri
Cristina Neagu a marcat 6 goluri
Agerpres
CSM București a învins-o pe SCM Râmnicu Vâlcea fără drept de apel, cu scorul de 32-24 (13-10), marți, în Sala Apollo din Capitală, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea 32-24

Partida a început cu o întârziere de circa zece minute din cauza faptului că ambulanța obligatorie nu a ajuns la timp la sală.

Oaspetele au început destul de bine și au condus cu 7-5 ( min. 15), dar "tigroaicele" au marcat patru goluri consecutive și au preluat controlul, intrând la pauză cu un avans de trei goluri, 13-10. Diferența de pe tabelă s-a majorat în debutul reprizei secunde până la zece goluri, 21-11 (min. 38), formația vâlceană a redus ecartul la cinci goluri, 24-19 (46), dar CSM București a câștigat fără probleme, cu 32-24.

Pentru lider au marcat Emilie Hegh Arntzen 12 goluri, Cristina Neagu 6, Elizabeth Omoregie 4, Alicia Gogîrlă 2, Alexandra Dindiligan 2, Siraba Dembele Pavlovic 2, Malin Larsen Aune 1, Angela Ştefania Stoica 1, Marina Sudakova 1, Crina Pintea 1.

Golurile lui SCM Râmnicu Vâlcea au fost semnate de Irina Glibko 5, Asuka Fujita 4, Jovana Kovacevic 3, Daria Bucur 3, Elin Hansson 2, Asma Elghaoui 2, Tanja Asanin 2, Cristina Florica 1, Raluca Băcăoanu 1, Evghenia Levcenko 1.