Simona Halep ar putea rata Roland Garros: "Din ce am înțeles, dau la franțuzoaice"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Simona Halep ar putea rata Roland Garros: "Din ce am înțeles, dau la franțuzoaice"

Simona Halep nu-și pune mari speranțe în organizatorii de la Roland Garros
Simona Halep nu-și pune mari speranțe în organizatorii de la Roland GarrosAFP
O accidentare a făcut-o pe Simona Halep (32 de ani - 1144 WTA) să se retragă în ultimul moment de la turneul WTA 125 de la Oeiras.

Acum, românca se pregătește pentru turneul de la Madrid. Acesta va avea loc între 23 aprilie și 5 mai. Deși se confruntă cu o poziție modestă în clasamentul mondial, românca a primit un wild card din partea organizatorilor, demonstrând că este încă o prezență valoroasă în lumea tenisului.

Pentru Halep, acest turneu marchează un moment important în cariera sa, fiind primul Grand Slam la care ar putea participa după revenirea în circuitul WTA.

CITEȘTE ȘI - Simona Halep, primele concluzii despre Carlos Martinez, noul antrenor: "E doar începutul"

Simona speră să aibă parte de un wild card și la Roland Garros, turneu care se desfășoară între 20 mai și 9 iunie. Cu toate acestea, nu este prea încrezătoare în acest sens. Există temeri că organizatorii ar putea să prioritizeze jucătoarele autohtone în detrimentul celor din afara țării.

"Sper și-mi doresc, însă francezii sunt naționaliști și, din ce am înțeles, dau la franțuzoaice. Eu îmi doresc tare mult să joc la Roland Garros, pentru că este turneul meu preferat și ar fi bine. Dar, acum, decizia este la ei", a spus Halep, potrivit Digisport.