Tatăl lui Messi a ieșit la atac. ”Totul e fals, să nu credeți!”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Tatăl lui Messi a ieșit la atac. ”Totul e fals, să nu credeți!”
Messi și misterul noii sale echipe
Messi și misterul noii sale echipe
Profimedia
Contractul lui Messi cu PSG va expira în această vară, iar viitorul celui mai bun jucător al turneului final din Qatar este deocamdată necunoscut.

Noua destinație a atacantului argentinian este un subiect fierbinte în această perioadă, iar în presa internațională au apărut zilele acestea diverse scenarii legate de situația fostului star de la Barcelona.

Potrivit ultimelor informații, PSG nu ar fi dispusă să accepte pretențiile salariale ale lui Messi pentru un nou contract, în timp ce argentinianul ar fi cerut 600 de milioane de euro pentru a se alătura echipei saudite Al Hilal.

De asemenea, vineri, presa franceză a scris că Messi ar fi părăsit o sesiune de antrenament la începutul acestei săptămâni din cauza unei neînțelegeri cu antrenorul Christophe Galtier.

Jorge Messi, tatăl și impresarul fotbalistului, a intrat vineri pe rețelele de socializare pentru a denunța toate cele trei articole.

"Când veți înceta să mințiți? Unde sunt dovezile? Totul este fals. OK. Nu contează cât de tare se spune. Nu o credeți. Nu vom mai tolera știrile false pentru a câștiga adepți",  a postat el pe contul personal de Instagram, alături de capturi de ecran din cele trei articole.

Messi are 18 goluri și 17 pase decisive în cele 31 de meciuri jucate pentru PSG în acest sezon, dar a fost criticat pentru prestația sa din partida cu Bayern Munchen, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma căreia echipa franceză a părăsit competiția.

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, a vorbit vineri în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Rennes despre viitorul argentinianului.

"Știu că Leo și conducerea au purtat discuții, dar Leo este fericit în vestiar. Am văzut criticile aduse după meciurile cu Bayern, dar el nu a jucat singur. Nu știu nimic despre viitorul lui, e prea devreme pentru asta", a declarat Galtier.