Preview FCSB-Universitatea Craiova. Derby al orgoliilor în primul meci din play-off

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Preview FCSB-Universitatea Craiova. Derby al orgoliilor în primul meci din play-off
În sezonul regulat, oltenii au smuls un punct, în prelungiri, pe Arena Națională
În sezonul regulat, oltenii au smuls un punct, în prelungiri, pe Arena Națională
Profimedia
FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.00, în prima etapa a play-off-ului Superligii.

Cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte în noul clasament al play-off-ului. 

Bucureștenii sunt în continuare în căutarea unui antrenor cu licență care să poată da indicații de pe bancă.

Preparatorul fizic, Lucian Filip, care îl substituie în această perioadă pe Pintilii, suspendat, a anunțat că viitorul antrenor va fi anunțat în pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale.

FCSB nu îl va putea folosi pe fundașul central Joonas Tamm, care suferă de gripă, în timp ce vârful Billel Omrani, este în continuare accidentat.

”Vrem să începem cu dreptul play-off-ul și vrem să câștigăm acest meci. De fapt, toate meciurile pe care le vom juca, le vom juca la victorie. Din păcate, aproape în fiecare an începem slab sezonul și luptăm de la meci la meci să recuperăm punctele. Ne dorim foarte mult să luăm trei puncte mâine și sper ca de la anul să începem și noi cu avantaj”, a spus Lucian Filip înaintea acestui joc.

Ultimele meciuri FCSB
Flashscore

Echipa din Craiova a obținut o remiză la mijlocul lunii februarie pe Arena Națională și speră la un rezultat asemănător și-acum, mai ales că vor conta și pe spijinul câtorva mii de suporteri veniți de la Craiova.

Oltenii au încheiat prima parte a stagiunii cu a doua cea mai bună apărare din campionat, cu doar 27 de goluri încasate, dintre care 15 în deplasare.

Eugen Neagoe are câteva probleme de lot înaintea acestui meci, Silva, Badelj și Vătăjelu fiind incerți pentru partida de sâmbătă. 

”Este un joc important, nu doar pentru că e primul din play-off. Adversarii noștri sunt în fața noastră în clasament. Sincer, nu știu cât de important este că FCSB nu are un antrenor pe bancă... Sper ca jucătorii noștri să fie mai inspirați decât adversarii”, a spus Neagoe înaintea partidei.

Din 2014, de la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă, cele două echipe s-au întâlnit de 30 de ori în principala competiţie internă, de 20 de ori s-au impus bucureştenii, de șase ori au câştigat oltenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Ultimele meciuri Univ. Craiova
Flashscore