Preview Botoșani-Chindia Târgoviște. Ambele echipe sunt fără victorie în ultimele șase etape

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Preview Botoșani-Chindia Târgoviște. Ambele echipe sunt fără victorie în ultimele șase etape
Mario Dulca, în partida cu Voluntari
Mario Dulca, în partida cu Voluntari
Profimedia
FC Botoșani și Chindia se întâlnesc sâmbătă de la ora 14.30 în prima rundă a play-out-ului Superligii.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, la egalitate de puncte, ocupând locurile 12 și respectiv 13, adică exact unde se trage linia punctate între ultima echipă care rămâne în Superligă și prima echipa care joacă baraj.

Moldovenii n-au mai câștigat de șase meciuri, iar etapa trecută au remizat pe teren propriu în fața ultimei clasate, CS Mioveni, după ce au condus în majoritatea timpului pe tabelă.

Flavius Stoican îl va avea pentru partida de sâmbătă pe fundașul stânga, Alexandru Țigănașu, însă va lipsi Eduard Pap, singurul fotbalist din lot care a bifat toate minutele în sezonul regular. Locul său în poartă va fi luat de Răzvan Ducan.

Ultimele rezultate FC Botașani
Flashscore

Chindia n-a mai câștigat din 3 februarie, un 2-1 pe teren propriu cu UTA, echipa dâmbovițeană acumulând, la rândul ei, șase meciuri fără victorie. 

”Nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut și neșansă în anumite momente. E normal că e greu să revii și să câștigi. Important e că nu am pierdut atât de multe jocuri. Am revenit când am fost conduși și asta trebuie să ne dea de gândit la toți. Îmi doream foarte mult o victorie, pentru că nu am reușit să câștigăm de ceva timp”, a declarat Toni Petrea, la Digi Sport, despre faptul că nu a câștigat în ultimele șase etape.

Ultima partida dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 2-2, prin golurile marcate de Doru Popadiuc, Daniel Popa, respectiv Sebastian Mailat şi Sekou Camara.

Ultimele rezultate Chindia
Flashscore