Derby cu incidente: CSM Oradea s-a impus în partida cu U-BT Cluj

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Incidente la derby-ul baschetului masculin: CSM Oradea s-a impus în partida cu U-BT Cluj
Incidentele au avut loc în debutul sfertului secund
Incidentele au avut loc în debutul sfertului secund
Profimedia
CSM CSU Oradea a învins-o pe U-Banca Transilvania Cluj-Napoca cu scorul de 82-74, într-un meci contând pentru Grupa 1-10 a Ligii Naționale de baschet masculin, etapa a 23-a.

CSM Oradea - U BT Cluj-Napoca 82-74

Derby-ul baschetului românesc nu a fost lipsit de incidente. Desfășurat în Oradea Arena, partida dintre CSM și U BT a fost una tensionată. În sfertul doi, spiritele s-au încins după ce "orădeanul" Nikola Markovic l-a provocat pe Karel Guzman. Acesta din urmă a fost stăpânit cu greu de coechipieri și staff și, în cele din urmă, eliminat de arbitrii. 

Finalul partidei de la Oradea a mai avut un moment controversat. Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a avut o reacție necontrolată față de antrenorul secund al orădenilor, Radovan Markovic.

Erick Bernard Neal a fost MVP-ul orădenilor, cu 24 de puncte și 8 pase decisive, Nikola Markovic a contribuit cu 18 p, 6 recuperări, iar Joshua Lamont Bostic a adăugat 14 p.

De la campioni s-au remarcat Emanuel Cățe, cu 16 p, 11 rec, Nemanja Gordic, 15 p, 3 rec, 8 pd, Leonardo Simoes Meindl, cu 13 p, 4 rec.

CSM CSU Oradea obține cea de-a 19-a victorie consecutivă în Liga Națională de baschet masculin, iar în TOP 10 devine lider solitar, având un bilanț general de 12-1 la jumătatea acestei faze a competiției. U-BT Cluj-Napoca are 11-2 la general.