Marcus Rashford, desemnat "Jucătorul Anului" la Man Utd

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Marcus Rashford, desemnat "Jucătorul Anului" la Man Utd
Marcus Rashford a fost desemnat "Jucătorul Anului" la Man Utd
Marcus Rashford a fost desemnat "Jucătorul Anului" la Man Utd
Profimedia
Marcus Rashford a fost desemnat jucătorul anului la Manchester United în cadrul premiilor de sfârșit de an ale clubului.

Atacantul a marcat 30 de goluri în 55 de meciuri până acum în această campanie, într-o revenire strălucitoare la forma sa după doi ani dificili, iar luni seară a obținut premiul cel mare.

United mai are încă un meci în această stagiune, "Diavolii roșii" urmând să întâlnească rivalii locali de la Manchester City sâmbătă, pe Wembley, în finala Cupei Angliei.

O victorie ar aduce clubului o dublă cupă internă, după ce a ridicat Cupa Carabao la începutul acestui an, iar Rashford este așteptat să joace un rol cheie în acest meci.

Atunci când și-a ridicat distincția votată de colegii de echipă, Rashford a declarat că este "mândru" că a primit acest premiu din partea celor cu care împarte vestiarul.

"Este, evident, un moment de mândrie", a spus el. "Simt că ar fi trebuit să înscriu mai multe goluri.

Asta vreau să fac sezonul următor.

Sunt mulțumit de modul în care a mers, dar aștept cu nerăbdare să mă îmbunătățesc," a declarat Rashford.

La doar câteva minute după ce a primit premiul "Jucătorul Anului", Marcus a urcat din nou pe scenă pentru a primi premiul "Sir Matt Busby" - o distincție prestigioasă care a fost deținută anterior de Bruno Fernandes, Wayne Rooney și Ruud van Nistelrooy.

Rashford și-a exprimat încă o dată plăcerea și a explicat cum a revenit la începutul sezonului cu ceva de demonstrat.