Surpriză făcută de Boloni în Ligue 1: "Nu cred că acest rezultat este întâmplător"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Surpriză făcută de Boloni în Ligue 1: "Nu cred că acest rezultat este întâmplător"

Ladislau Boloni
Ladislau BoloniAFP
Metz, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a reușit o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării din Ligue 1.

Două reușite geniale ale lui Georges Mikautadze au adus victoria lui Metz în fața celor de la Lens, pretendentă la locurile de Liga Campionilor. Victoria este cu atât mai importantă, deoarece Metz venea după o serie de trei înfrângeri consecutive. 

Pentru Metz este doar a treia victorie pe teren propriu în acest sezon. Trupa lui Bolonin ocupă locul 17, la egalitate cu Lorient (26 puncte) și la doar 2 lungimi de locul 15, care i-ar asigura salvarea de la retrogradare.

Subsolul clasamentului Ligue 1
Subsolul clasamentului Ligue 1Flashscore

"Nu cred că acest rezultat este întâmplător. Dacă comparăm cele două victorii obținute împotriva lui Lens, există mai multă satisfacție din partea noastră. În primele douăzeci de minute, nu am reușit să găsim echilibrul. După aceea, am făcut o treabă decentă, având în vedere calitatea adversarilor noștri. Este aceasta o relansare pentru a ne menține în competiție? Pentru moment, sunt mulțumit. În fotbal, totul este posibil", a declarat Ladislau Boloni la finalul partidei cu Lens. 

Lens este acum fără victorie în ultimele patru meciuri de campionat (E1, Î3) - cea mai proastă serie din septembrie - și rămâne pe locul cinci, la șase puncte locurile de Champions League.

Pentru Metz urmează cinci "finale". În următoarea etapă se deplasează la Le Havre, într-un meci de care pe care, pentru ca apoi să mai întâlnească Lille, Rennes, Strasbourg și PSG.