Daniel Oprița a vorbit despre viitorul său la CSA Steaua: ”Nu știu ce va fi”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Daniel Oprița a vorbit despre viitorul său la CSA Steaua: ”Nu știu ce va fi”
Daniel Oprița a obținut un singur succes cu CSA Steaua în acest sezon
Daniel Oprița a obținut un singur succes cu CSA Steaua în acest sezon
Profimedia
În cea mai recentă etapă din Liga a 2-a, CSA Steaua a remizat pe teren propriu cu CSM Slatina, 1-1. Formația din Ghencea a reușit egalarea în ultimele minute de joc.

Antrenorul Daniel Oprița a fost suspendat pentru această partidă și nu a putut sta pe banca tehnică. Tehnicianul s-a arătat nemulțumit de prestația roș-albaștrilor și a vorbit inclusiv despre viitorul său la CSA Steaua, formația care în acest sezon a înregistrat o singură victorie în Liga a 2-a.

”Poate anumiți jucători nu înțeleg ce înseamnă Steaua”

”O prestație slabă, cel puțin în prima repriză. După care, în a doua, am mai încercat să jucăm ceva, ne-am creat câteva ocazii. Nu am reușit să revenim, să întoarcem scorul, am reușit doar să egalăm. Dar o prestație slabă a jucătorilor, lipsă de atitudine, lipsă de multe lucruri.

Poate anumiți jucători nu înțeleg ce înseamnă Steaua, ce îmi doresc eu de la ei, dar sper să punem lucrurile la punct, să înțeleagă cine e Steaua, o echipă cu suporteri pretențioși, cu nume mare, așa că trebuie să realizeze lucrul acesta cât mai repede”, a declarat Daniel Oprița pentru publicația IamSport.

CSA Steaua ocupă locul 13 în Liga a 2-a
Flashscore

”Merg până la capăt”

”Am contract până la vară și sunt decis să îl termin. De la vară, voi vedea, se termină contractul, nu știu ce va fi, dar până atunci am contract. Am vrut în vară să plec, am avut o discuție, am spus că merg în continuare.

Eu merg până la capăt. Mai am contract un an și cred că mi se poate permite să am un început mai greu când încerc să formez o echipă nouă practic.

(n.r. - De ce ați vrut să plecați în vară?) Am avut o discuție... pentru că exista lucrul acesta cu dreptul de promovare, dar mai am un an de contract și s-a decis că trebuie să continuăm. Am fost de acord, aveam contract până la urmă, trebuia să îl respect, așa că l-am respectat și trebuie să îl respect”, a mai spus Daniel Oprița. 

Citește și: ”Este frustrant”. CSA Steaua nu a realizat niciun progres în vederea promovării în Superliga