Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Rapid București l-a transferat definitiv pe mijlocaşul slovac Jakub Hromada

Jakub Hromad
Jakub HromadProfimedia
Rapid Bucureşti a anunțat transferul definitiv al slovacului Jakub Hromada, mijlocaş care a evoluat în sezonul precedent la gruparea giuleşteană sub formă de împrumut de la Slavia Praga.

"Rapid l-a transferat pe Jakub Hromada, mijlocaşul ce a fost împrumutat de la Slavia Praga în ultimele 6 luni. Slovacul a fost unul dintre jucătorii care au avut evoluții extrem de apreciate, în cele opt partide jucate pentru Rapid, acesta reuşind să şi înscrie un gol, la Craiova, contra Universității. Hromada (28 ani) a semnat un contract valabil pentru trei sezoane, însă acesta este momentan în perioada de recuperare, după accidentarea suferită la umăr, în partida cu FCSB (2-2), din luna aprilie", menționează clubul din Giulești. 

Hromada a declarat că este nerăbdător să joace din nou în fața suporterilor rapidişti.

"Sunt foarte fericit că voi rămâne la Rapid. Acesta a fost obiectivul meu. Sunt aici pentru că am încredere în acest proiect, cred în Rapid. Cred că împreună putem fi, în cel mai scurt timp, cel mai bun club din România. Sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor rapidişti, nişte suporteri uimitori", a spus mijlocaşul.

Hromada este evaluat de Flashscore la 1,3 milioane euro. Slovacul a jucat în doar opt meciuri în Superliga și a reușit să înscrie un gol, însă a reușit să-i convingă pe rapidiști pentru a-l transfera definitiv. 

Transferul lui Jakub Hromada este cel de-al doilea realizat de FC Rapid în această vară după sârbul Luka Gojkovic.