Prima declarație a lui Iancu, după operație: "În 3-4 luni o să revin pe teren"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Prima declarație a lui Iancu, după operație: "În 3-4 luni o să revin pe teren"
Actualizat
Dragoș Iancu a fost operat cu succes luni dimineața
Dragoș Iancu a fost operat cu succes luni dimineața
Facebook / FC Hermannstadt
Duelul dintre Petrolul și Hermannstadt din etapa a 10-a a Superligii a fost marcat de o gravă accidentare suferită de Dragoș Iancu.

UPDATE! 

"Mă simt super bine. A fost un pic lungă operația, vreo patru ore, dar totul e bine. Tot ceea ce mi-a promis domnul doctor așa se va întâmpla, în trei-patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul este bine. Să vedem, o să ne gândim unde o să facem recuperarea ca să fie totul bine. Am primit mii de mesaje. Mulțumesc tuturor și o să revin cât mai repede", a afirmat Iancu într-un interviu de pe patul de spital, difuzat de pagina de Facebook a echipei sibiene.

În minutul 5 al întâlnirii, tânărul mijlocaș în vârstă de numai 20 de ani a suferit o fractură deschisă de peroneu, în urma unui duel cu Valentin Țicu, căpitanul Petrolului. Cel din urmă a fost eliminat, în vreme ce Dragoș Iancu a fost transportat de urgență la spital.  

”A decurs foarte bine şi îşi va reveni!”

În dimineața zilei de luni, fotbalistul care va împlini 21 de ani pe 29 septembrie a fost operat cu succes de medici. Intervenția a durat mai bine de 4 ore, iar verdictul medicilor este unul bun, a spus Dani Coman, președintele clubului Hermannstadt.

”M-a sunat acum un minut domnul doctor Dinu Gabriel să îmi spună că a ieşit din operaţie, a fost foarte bună şi îşi va reveni copilul. Exact acum un minut.

A ieşit chiar acum din operaţie. A decurs foarte bine şi îşi va reveni. A avut fractură de peroneu, maleolă, ligamentele gleznei. A intrat la 08:30 în operaţie, au fost patru ore şi un pic.

Exact cuvintele pe care mi le-a spus: 'Dani, stai liniştit, operaţia a decurs în condiţii normale, a fost bine făcută. O să îşi revină'. Va juca fotbal în continuare. Nu am apucat să vorbim.

Sunt la spital acum, aştept să vorbesc cu domnul doctor. Veşti foarte bune, în primul rând pentru el, pentru familia lui. Noi suntem cu tot sufletul alături de el.

O să îl ajutăm să îşi revină. Nu are nevoie de nimic. Nu îi trebuie asigurare, nu va cheltui un ban de la el. Am stat de vorbă cu patronii echipei şi nu îi va trebui niciun ban.

Totul va fi plătit de către club. Patronii sunt Ştefan Băcilă şi Claudiu Rotar. Totul va fi plătit de către club: operaţii, recuperare, orice are nevoie. Nici nu se pune problema. Absolut tot, până la ultimul leu, va fi achitat de club. Orice va fi nevoie”, a declarat Dani Coman, președintele clubului Hermannstadt, pentru Fanatik.

”Dragoș va fi bine!”

La câteva ore după încheierea partidei dintre Petrolul și Hermannstadt (scor 0-0), oficialii sibieni au postat un mesaj pe contul de Facebook al clubului.

”Dragoș va fi bine! A primit îngrijiri medicale la o clinică din București și în această dimineață va fi operat. Vă mulțumește tuturor pentru mesaje!

Suntem alături de tine, tinere!”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Citește și: Țicu, reacție după accidentarea oribilă a lui Dragoș Iancu: ”Îl voi ajuta cu tot ce pot!”

Valentin Țicu, jucătorul care i-a provocat lui Iancu în mod neintenționat această oribilă accidentare, a izbucnit în lacrimi pe terenul de joc. Căpitanul Petrolului s-a prezentat la flash-interviul de la finalul partidei și și-a prezentat public scuzele pentru Iancu, spunând că îl va ajuta pe acesta cu tot ce este nevoie.

Rămâne de văzut câte etape de suspendare va primi Țicu în urma acestui incident.