Dinamo a ales! ”Câinii” merg pe mâna unui antrenor străin

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Dinamo a ales! ”Câinii” merg pe mâna unui antrenor străin
Dinamo ar fi ajuns la o înțelegere cu Zeljko Kopic
Dinamo ar fi ajuns la o înțelegere cu Zeljko Kopic
Profimedia
În ultimele zile, mai multe nume din lumea fotbalului au fost legate de o eventuală colaborare cu Dinamo, care își caută antrenor după despărțirea de Ovidiu Burcă.

Cel mai recent nume care ar fi ajuns la masa negocierilor cu șefii lui Dinamo este cel al croatului Zeljko Kopic, potrivit informațiilor prezentate de publicația Fanatik și confirmate de GSP.

În vârstă de 46 de ani, tehnicianul a mai antrenat echipe precum NK Zagorec, HNK Segesta, NK Lucko, HNK Cibalia, Slaven Belupo, Dinamo Zagreb, Botev Plovdiv și Hajduk Split, la ultima dintre acestea colaborând cu Steliano Filip, fostul căpitan al dinamoviștilor.

În sezonul 2017-2018, Kopic a fost eliminat din preliminariile Europa League cu Hajduk chiar de către FCSB, bucureștenii fiind conduși la acea vreme de Nicolae Dică și impunându-se cu scorul de 1-2 la general. 

Potrivit sursei menționate anterior, Kopic a ajuns deja în București, acolo unde urmează să semneze contractul cu Dinamo.

Mai mult decât atât, sâmbătă (2 decembrie), croatul va conduce primul antrenament al câinilor.

Astfel, Zeljko Kopic pornește într-o nouă experiență, după ce tehnicianul a fost liber de contract timp de un an, ultima dată pregătindu-i pe bulgarii de la Botev Plovdiv, acolo unde a obținut 6 victorii, un egal și 8 înfrângeri în perioada august - decembrie 2022.

Tot în sezonul 2021/2022, Kopic a avut o perioadă excelentă la Dinamo Zagreb, acolo unde a reușit victorii importante în Europa League cu West Ham, respectiv Sevilla. Doar cinci luni a rezistat însă croatul pe banca echipei din Zagreb.