Avertisment al fanilor lui Dinamo, rămași fără bilet la returul cu Csikszereda. ”Venim 10.000!”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Avertisment al fanilor lui Dinamo, rămași fără bilet la returul cu Csikszereda. ”Venim 10.000!”

Fanii lui Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf
Fanii lui Dinamo pe stadionul Arcul de TriumfProfimedia
Dinamo și Csikszereda Miercurea Ciuc luptă pentru un loc de Liga 1 în barajul de menținere-promovare. Suporterii lui Dinamo se declară dezamăgiți de faptul că au primit un număr foarte mic de bilete pentru deplasarea din Harghita, pentru partida retur de pe 27 mai

Prima partidă a barajului pentru Superligă dintre Dinamo și cei de la Csikszereda Miercurea Ciuc va avea loc luni seară, 20 mai, de la ora 20:00.

În doar câteva ore de la punerea în vânzare, fanii dinamoviști au cumpărat peste 20.000 de bilete, iar numărul acestora va crește până luni seara.

Returul, care are mari șanse să fie partida decisivă, va avea loc în Harghita, pe stadionul celor din Ciuc.

Dinamoviștii consideră âînsă că adversarii nu sunt fair-play pentru că bucureștenii au primit doar 125 de bilete pentru cea de-a doua întâlnire a barajului.

Fanii echipei din Ștefan cel Mare au transmis pe rețelele de socializare că vor merge 10.000 în deplasarea de la Miercurea Ciuc.

"Suporterii sunt o parte integrantă din viața unei echipe. În momentele grele, echipa din teren are nevoie de susținere în drumul spre victorie, dar sunt și momente când acțiunile suporterilor pot influența soarta unui meci”

”La Miercurea-Ciuc ne-au dat 125 de bilete. Anunțăm de acum că duminică și luni, 26 și 27 mai vom merge 10.000 la Miercurea Ciuc. Nu avem nevoie de bilete. Ei sunt cei care se vor simți în deplasare pe propriul lor stadion care va fi înconjurat de miile de câini din toată țara. Cântecele noastre vor fi auzite de echipă chiar dacă vor veni din afara stadionului, au transmis fanii dinamoviști drept răspuns pentru cele 125 de bilete primite pentru retur.

”P.S.: Stadionul nu are peluze, jocul se vede ușor din afara stadionului", a fost comunicatul transmis de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

Meciul tur dintre Dinamo și Csikszereda este programat luni seară, de la ora 20:00.