Ter Stegen, operat cu succes. Portarul este așteptat să înceapă recuperarea

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Ter Stegen, operat cu succes. Portarul este așteptat să înceapă recuperarea

Ter Stegen a fost operat la Clinica Sportivă Bordeaux Mérignac
Ter Stegen a fost operat la Clinica Sportivă Bordeaux MérignacProfimedia
Portarul titular al Germaniei, Marc Andre ter Stegen (31 de ani), a fost scos din lotul pentru meciurile amicale cu Turcia și Austria din cauza unei accidentări la spate, anunța, în urmă cu câteva săptămâni, selecționerul Julian Nagelsmann.

În urma respectivei accidentări, portarul celor de la Barcelona a făcut mai multe controale detaliate. Astfel, problema s-a dovedit a fi mult mai gravă, iar Marc ter Stegen a fost nevoie să se opereze.

"Pauza evident că enervează. Este decizia corectă şi sigură pentru a putea reveni în cele mai bune condiţii pentru clubul meu FC Barcelona şi pentru echipa naţională", a spunea ter Stegen, în urmă cu câteva zile.

"Jucătorul de bază al echipei, Marc ter Stegen, a fost supus cu succes unei intervenții chirurgicale pentru problemele sale la partea inferioară a spatelui. Operația a fost efectuată de Dr. Amélie Léglise sub supravegherea Serviciilor Medicale ale Clubului, la Clinica Sportivă Bordeaux Mérignac. Acum se află în afara lotului", anunță clubul, pe pagina oficială X.

Potrivit Mundo Deportivo, ter Stegen este așteptat să se întoarcă la Barcelona în decursul zilei de vineri pentru a începe recuperare. Tânărul Inaki Pena l-a înlocuit pe ter Stegen la Barca în ultimele meciuri.