Ter Stegen nu apără doar poarta Barcelonei în derby-ul cu Real Madrid. Germanul își protejează recordul

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Ter Stegen nu apără doar poarta Barcelonei în derby-ul cu Real Madrid. Germanul își protejează recordul

Ter Stegen își salvează echipa în partida cu Cadiz cu o paradă spectaculoasă
Ter Stegen își salvează echipa în partida cu Cadiz cu o paradă spectaculoasă Profimedia
Portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen, este la 53 de minute de a-și egala recordul de invincibilitate. Sezonul trecut germanul a adunat 636 de minute fără gol primit în campionat. Tot cei de la Real au fost cei care i-au dat gol. El Clasico, partida dintre Real Madrid și FC Barcelona e programat duminică seară, de la 22:00.

Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, este la câteva zeci de minute de a-și doborî propriul record de invincibilitate în La Liga.

Goalkeeper-ul catalanilor nu a mai primit gol în campionat de la mijlocul lunii februarie și speră să mențină poarta intactă și împotriva marii rivale.

Recordul său de invincibilitate stabilit sezonul trecut este de 636 de minute fără gol primit.

Iago Aspas a fost ultimul jucător din LaLiga care a înscris împotriva lui Ter Stegen.

Din februarie încoace, Ter Stegen a menținut poarta intactă împotriva echipelor Getafe, Athletic Bilbao, Mallorca, Atletico Madrid, Las Palmas și Cadiz.

Recent, în  partida din deplasare contra celor de la Cadiz, Ter Stegen a avut o intervenție de 3 puncte pentru Barcelona (minutul 2:35)

Record său de 636 de minute a fost stabilit sezonul trecut și stopat de Karim Benzema, care între timp nu  mai joacă la Real și în La Liga.

În cazul în care Barcelona scapă fără gol primit împotriva liderului, Ter Stegen ar putea să vizeze  recordul absolut al lui Claudio Bravo, portarul echipei ”blaugrana” care a adunat 722 de minute fără gol primit în sezonul 2014-2015.

Urmărește pe Flashscore Real Madrid - Barcelona !