”Retrogradăm din cauza unui gol fantomă” Espanyol acuză o eroare gravă comisă de VAR

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
”Retrogradăm din cauza unui gol fantomă” Espanyol acuză o eroare gravă comisă de VAR
Espanyol - Atletico Madrid 3-3, în runda 36 din La Liga
Espanyol - Atletico Madrid 3-3, în runda 36 din La Liga
Profimedia
În runda cu numărul 36 din La Liga, Espanyol și Atletico Madrid au terminat la egalitate, scor 3-3.

A fost fără îndoială unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din LaLiga în acest sezon. După ce au fost conduși cu 3-0 de Atletico Madrid, cei de la Espanyol au reușit o ”remontada”, înscriind 3 goluri în doar 15 minute. 

Espanyol acuză o eroare gravă comisă de VAR

Cu doar două etape rămase de disputat din actuala stagiune, Espanyol este penultima în La Liga, cu 35 de puncte, la 3 lungimi de primul loc care se salvează de la retrogradare.

O fază controversată a avut loc în finalul primei reprize, la golul 2 marcat de Griezmann pentru Atletico. Șutul francezului din interiorul careului a părut să fie respins de portarul Pacheco de pe linia porții, în urma unui efort incredibil.

Cei de la Espanyol au reclamat faptul că balonul nu a depășit linia porții. În urma consultării cu asistenții din camera VAR, arbitrul de centru Mario Melero Lopez a validat golul, spre nemulțumirea formației din Barcelona.

”Imaginile nu demonstrează că golul trebuia validat”

La finalul partidei din etapa 36, oficialii lui Espanyol s-au arătat revoltați pentru decizia luată de central la golul 2 al oaspeților. În mediul online, fanii au reacționat și ei, postând diverse imagini de la acea fază.

”Dacă nu poți să demonstrezi că e gol, nu-l poți acorda”, ”Centralul a lăsat jocul să continue, ce au văzut cei de la VAR?”, ”Espanyol e din nou furată! Până când?”, ”Mingea nu a intrat în poartă!”, ”Retrogradăm din cauza unui gol fantomă” sau ”Imaginile nu demonstrează că golul trebuia validat”, au fost câteva dintre comentariile fanilor care au circulat în mediul online.

Clasament La Liga
Flashscore

La Liga, un campionat de top care nu dispune de tehnologia Goal Line

În mod paradoxal, La Liga este singurul campionat din Top 5 ale Europei care nu dispune de tehnologia Goal Line, care poate arată dacă mingea a depășit sau nu cu toată circumferința linia porții.