Real Madrid, vicecampioană! Benzema și Asensio și-au luat adio de la fanii de pe Bernabeu

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Real Madrid, vicecampioană! Benzema și Asensio și-au luat adio de la fanii de pe Bernabeu
Benzema, strigat de coechipierii săi
Benzema, strigat de coechipierii săi
AFP
Real Madrid a reușit să-și păstreze locul doi în LaLiga datorită punctului obținut în fața lui Athletic Bilbao și a remizei înregistrate de Atletico în fața lui Villarreal. Sancet i-a adus pe basci în avantaj în debutul reprizei secunde, dar Benzema, aflat la ultimul meci pe Bernabeu, a egalat din penalty.

A fost o zi sentimentală în capitala Spaniei. O zi a despărțirilor, a unei schimbări de generații. Benzema și-a luat la revedere de la fanii Los Blancos, la fel ca și Asensio. Într-o măsură mai mică, Hazard, de pe bancă, și Mariano, din tribune, și-au luat și ei rămas bun. Cu toții au fost aplaudați când arbitrul a fluierat finalul meciului cu Athletic.

Cu scorul de 1-1, locul al doilea a fost adjudecat, grație în special golului egalizator al lui Pascual, un tânăr de la Villareal, în minutul 92, în fața lui Atlético de Madrid. 

Jucătorii lui Real au fost probabil mai mult cu gândul la modul în care să-și omagieze căpitanul și restul colegilor care pleacă.

Benzema nu a fost în cea mai bună formă, poate depășit de evenimentele din ultimele ore. Poate și pentru că, în realitate, locul doi nu a motivat așa cum a motivat-o pe Athletic locul șapte, care ar fi însemnat participarea în cupele europene.

Așa că Bilbao a căutat din greu golul lui Courtois, dar belgianul a răspuns în stil de cel mai bun portar din lume. A apărat un penalty executat de Vesga și a refuzat golul lui Williams, care a irosit o ocazie uriașă.

La reluare, nu a fost pe măsura lui Sancet. A respins un șut din apropiere al mijlocașului, dar a doua încercare a fost imposibil de parat.

Ultimul gol al lui Karim

Realul a părut impotent până la penalty-ul făcut de Yuri, care l-a faultat pe Militao în careu. Benzema a înscris cu calm cel de-al 354-lea său gol în tricoul madrilen, ultimul al celui de-al doilea cel mai bun marcator din istoria clubului.

Și a ieșit de pe teren imediat după ce a marcat în aplauzele unui întreg stadion, care l-a ovaționat în picioare pe legendarul atacant care le-a adus atât de multe bucurii. 

Asensio, aplaudat de coechipierii săi
AFP

Sfârșit de sezon, sfârșit de ciclu pe Bernabéu.

Real Madrid-Athletic Flashscore
Flashscore

Toate statisticile din Real Madrid-Athletic, pe Flashscore.