Probleme pentru Barcelona: Joao Felix s-a accidentat, Balde a fost operat

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Probleme pentru Barcelona: Joao Felix s-a accidentat, Balde a fost operat

Joao Felix s-a accidentat
Joao Felix s-a accidentatProfimedia
După ce a anunțat că va renunța postul de antrenor la finalul sezonului, Xavi trebuie să facă față unor noi provocări.

Atacantul portughez al echipei FC Barcelona, Joao Felix, şi-a luxat glezna dreaptă la antrenament şi va fi indisponibil pentru meciul de miercuri, din La Liga, cu Osasuna, a anunțat clubul catalan într-un comunicat.

Jucătorul împrumutat de la Atletico Madrid ar putea rata următoarele meciuri din campionat şi este incert pentru prima manşă din optimile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva lui Napoli, pe 21 februarie.

Aceasta este o nouă lovitură dură pentru antrenorul catalan Xavi Hernandez, deja lipsit de câțiva jucători importanți, printre care Marc-Andre Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso, Inigo Martinez, Alejandro Balde, Sergi Roberto şi Raphinha.

Balde a fost operat

Fundaşul stânga Alejandro Balde a fost operat cu succes marți, la o clinică din Finlanda, după o accidentare suferită la coapsă.

"Procedura a fost efectuată cu succes de dr. specialist Lasse Lempainen, sub supravegherea personalului medical al clubului, în Turku, Finlanda. Jucătorul va fi indisponibil perioada următoare, durata absenței sale urmând să fie anunțată în funcție de evoluția sa post-operatorie", a transmis Barcelona.

Balde s-a accidentat în meciul pierdut cu 4-2 împotriva lui Athletic Bilbao din sferturile de finală ale Cupei Regelui.

Presa sportivă spaniolă scrie că accidentarea lui Balde este sinonimă cu finalul de sezon pentru tânărul jucător (20 ani). Absența lui Balde lasă FC Barcelona fără un fundaş 'calificat' pe banda stângă, în aşteptarea revenirii lui Marcos Alonso.