Răzvan Marin a explicat reacția din momentul schimbării. "Vrem trei puncte cu Belarus"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Răzvan Marin a explicat reacția din momentul schimbării. "Vrem trei puncte cu Belarus"
Răzvan Marin a explicat reacția din momentul schimbării în meciul cu Andorrra
Răzvan Marin a explicat reacția din momentul schimbării în meciul cu Andorrra
FRF
Jucătorul Răzvan Marin a afirmat, luni, într-o conferință de presă că tricolorii urmăresc victoria în partida cu Belarus pentru ca echipa națională de fotbal a României să aibă parte de un start bun, cu șase puncte în primele două meciuri din preliminariile EURO 2024.

"Ne dorim să luăm trei puncte și cu Belarus ca să avem începutul pe care ni-l doream. Gândul nostru în meciul cu Andorra a fost doar la cele trei puncte, le-am obținut și acum urmează meciul cu Belarus. Dacă noi facem ceea ce trebuie pe teren, sigur vom obține cele trei puncte. Bineînțeles că și jocul contează. Poate meciul cu Andorra nu a fost chiar atât de reușit, a fost și primul, a fost o dorință foarte mare de a obține cele trei puncte și presupun că asta a dus la încrâncenarea care a fost, mai ales în primele 15 minute. Poate va trebui să ne creăm mai multe ocazii de gol, pentru că în meciul cu Andorra nu am reușit", a spus Răzvan Marin.

El a precizat că a fost nemulțumit că a fost înlocuit în partida cu Andorra, dar apoi a acceptat decizia selecționerului Edward Iordănescu: "După schimbarea din meciul cu Andorra, eram foarte supărat pentru că am vrut să fiu în teren și să îmi ajut echipa, în rest nimic altceva. După aceea am acceptat, am salutat pe toată lumea, nu am avut niciun fel de problemă".

Răzvan Marin speră ca la partida cu Belarus să asiste cât mai mulți suporteri români.

"Am înțeles că s-au vândut 25.000 de bilete. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi în număr cât mai mare, să ne susțină, pentru că avem nevoie de suporteri alături de noi. Se pot întâmpla incidente pe stadion, sper să nu ajungem la o suspendare, pentru că am trăit-o când am jucat meciuri importante fără suporteri și nu prea ne-a ajutat acest lucru. Sperăm să nu se ajungă la așa ceva", a mai spus Răzvan Marin.

Echipa națională de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Româniauro va întâlni selecționata Belarus, marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Urmărește România - Belarus pe Flashscore