Prime uriașe pentru naționala României dacă se califică la EURO 2024

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Prime uriașe pentru naționala României dacă se califică la EURO 2024
"Tricolorii" vor primi prime uriașe dacă se califică la EURO 2024
"Tricolorii" vor primi prime uriașe dacă se califică la EURO 2024
Profimedia
România a remizat în meciul cu Israel, scor 1-1, iar acum urmează meciul cu Kosovo pentru "tricolori."

În momentul actual, România are șanse să se califice la EURO 2024, iar dacă acest lucru se va întâmpla, jucătorii vor avea parte de prime uriașe. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, nu a dorit să dezvălui bugetul alocat primelor, dar a făcut următoarea afirmație:

”Cum să nu aibă primă? Sigur că au, sunt multe nu se pot devoala. Bineînțeles că au primă jucătorii. În orice caz sunt bani destul de mulți. Nu umblu la cifre, nu lucrez la contabilitate”, a declarat Mihai Stoichiță pentru Fanatik.

Fostul secund al lui Victor Pițurcă la echipa națională, Vivi Răchită, a dezvăluit că primele pentru calificarea la Campionatul European puteau ajunge până la 150.000 de euro, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI - Jucătorii din Kosovo, pregătiți pentru partida cu România: "Sper ca următoarea victorie să fie în România!"

Clasament
Flashscore

România vrea un stadion plin cu Kosovo

În urma rezultatului cu Israel, suntem la două puncte de primul loc, însă marea dezamăgire a suporterilor prezenți este jocul prestat de tricolori.

Acest lucru se poate observa și în numărul de bilete vândute pentru partida de marți, când România va juca din nou pe Arena Națională, contra Kosovo. 

Cu mai puțin de 36 de ore până la startul partidei, federația a vândut circa 20.000 de bilete. La partida cu Israel au asistat în tribune 49.193 suporteri, dar este greu de crezut că suporterii se vor mobiliza pe ultima sută de metri pentru a umple stadionul. 

Luni dimineața se mai găseau bilete în aproape toate sectoarele. Prețul unui bilet este între 35 și 60 de lei, în timp ce accesul VIP este 300-500 de lei. 

Biletele pot fi achiziționate online și de la casele de bilete deschise la Arena Națională.

În speranța unei mobilizări, Federația Română de Fotbal a publicat și un material video realizat cu ocazia meciului cu Israel, alături de mesajul: "Atmosferă minunată pe Arena Națională la meciul cu Israel, hai să o repetăm cu Kosovo!"