Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Echipe probabile România - Ucraina. "Tricolorii" vor debuta la EURO 2024

România - Ucraina, 16:00
România - Ucraina, 16:00Profimedia
România își începe campania la EURO 2024. "Tricolorii" vor înfrunta Ucraina, de la ora 16:00, iar partida poate fi urmărită pe Flashscore!

În ultimele săptămâni, discuțiile despre echipa de start a României pentru meciul cu Ucraina au fost intense.

Florin Niță este favorit pentru postul de portar, în detrimentul lui Horațiu Moldovan, care a fost titular în preliminarii. Niță a impresionat în sezonul recent încheiat la Gaziantep și este considerat un portar de încredere. Pe de altă parte, Moldovan nu a avut oportunitatea să joace niciun minut la Atletico Madrid, după transferul de la Rapid, ceea ce îi reduce șansele de titularizare.

Pe flancul drept al apărării, Andrei Rațiu pare de neînlocuit, similar cu Nicușor Bancu pe partea stângă. Radu Drăgușin, jucătorul de la Tottenham, este esențial în apărarea României și va fi, fără îndoială, titular. Totuși, o incertitudine persistă în privința partenerului său din centrul defensivei.

De obicei, Andrei Burcă ar fi opțiunea principală pentru acest rol, dar o accidentare recentă l-a ținut departe de teren timp de aproape două luni. Dacă nu va fi complet recuperat, Iordănescu va trebui să aleagă un înlocuitor dintre Adrian Rus, Bogdan Racovițan și Ionuț Nedelcearu.

Mai departe, Edi Iordănescu ar putea continua cu Marin, Marius și Răzvan, plus căpitanul Nicolae Stanciu.

Dennis Man, Valentin Mihăilă și Drăguș vor fi, probabil, și ei titulari.

Echipe probabile România - Ucraina

4-3-3, România: Niță - Rațiu, Burcă (Racovițan/Nedelcearu), Drăgușin, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă.

4-2-3-1, Ucraina: Lunin - Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko - Stepanenko, Brazhko- Tsygankov, Sudakov, Mudryk - Dovbyk.