Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

"Am avut posesia, dar nu ne-am creat ocazii", a spus selecționerul Ucrainei

Serhiy Rebrov
Serhiy RebrovProfimedia
'Am avut posesia, dar nu ne-am creat deloc ocazii', a reacționat selecționerul naționalei de fotbal a Ucrainei, Serhiy Rebrov, după înfrângerea suferită luni cu 3-0 împotriva României, la debutul în Grupa E de la EURO 2024, informează site-ul UEFA.

"În mod clar, au fost diferite componente ale jocului. Noi am avut posesia, dar nu ne-am creat deloc ocazii. Nimeni nu se aştepta la acest rezultat. Ne aşteaptă un meci foarte important (cu Slovacia - n. r.). Trebuie să vorbim între noi şi să ne pregătim pentru următorul meci", a declarat Rebrov.

"România este o echipă bună. Am mai spus-o în conferința de presă de ieri dinaintea meciului, este o națiune fotbalistică. Ei pot să joace fotbal şi au demonstrat-o astăzi. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul nostru meci împotriva Slovaciei", a spus tehnicianul.

Taras Stepanenko, căpitanul Ucrainei, a spus: "Sunt foarte dezamăgit de evoluția noastră. Astăzi nu am fost echipa care suntem de obicei. România a meritat această victorie, iar noi trebuie să mergem mai departe. Mai avem două meciuri şi trebuie să fim puternici şi să schimbăm situația."

"Uneori, se întâmplă lucruri rele în cele mai importante momente, şi aşa a fost şi astăzi. Noi am controlat jocul, aveam mingea, dar am fost pedepsiți imediat pentru prima greşeală. În aceste turnee, trebuie uneori să joci simplu în fața porții tale, iar selecționerul ne-a avertizat despre asta înainte de meci. Aş numi golul lui Stanciu un eurogol. A fost un şut foarte frumos. Dar, să fiu sincer, am fost foarte încrezător că vom fi mai agresivi în repriza secundă, că vom marca şi vom schimba lucrurile. Din păcate, nu s-a întâmplat deloc asta", a continuat Stepanenko.

Citește și: Debut perfect la Euro și goluri superbe! România învinge categoric Ucraina

La rândul său, atacantul ucrainean Roman Iaremciuk a afirmat: 'Nu există scuze. Nu ne-am făcut jocul astăzi şi nu am urmat instrucțiunile antrenorului. România a meritat această victorie şi trebuie să avem o discuție la vestiar şi să mergem mai departe.'

"Este foarte greu de spus ceva după un astfel de meci. Nici nu vreau să spun ceva inutil la cald. Am pierdut astăzi. Românii au câştigat, îi felicit pentru victorie. Ne vom pregăti pentru următoarele meciuri. Trebuie să arătăm atunci tot ce e mai bun. Trebuie să ne unim şi să tragem concluziile corecte", a adăugat Iaremciuk.

Luni are loc şi celălalt meci din grupă, Belgia - Slovacia, la Frankfurt. România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).