Dan Petrescu a vorbit despre transferul lui Jo. ”A făcut două antrenamente cu preparatorul”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Dan Petrescu a vorbit despre transferul lui Jo. ”A făcut două antrenamente cu preparatorul”
Petrescu vrea un nou titlu cu CFR
Petrescu vrea un nou titlu cu CFR
Profimedia
CFR Cluj întâlnește duminică, de la ora 19.00, pe Rapid într-un meci din cadrul primei etape a play-off-ului Superligii.

Clujenii încep ultima parte a campionatului de pe primul loc, la egalitate de puncte cu Farul, și au ca obiectiv câștigarea campionatului. 

Dan Petrescu laudă munca realizată de Adi Mutu în Giulești, mai ales că a avut sub comanda sa mai mulți fotbaliști din lotul Rapidului.

Clasamentul e mult mai strâns acum, iar campionatul de-acum e mult mai important decât cel dinainte. Ne ajută foarte mult la moral ultimul meci, dar nu trebuie să subestimăm adversarul care a făcut un sezon excelent. Au jucători cu mare experiență, iar antrenorul lor a făcut o treabă excelentă. Noi vrem să câștigăm campionatul, toată lumea știe asta. Dar am antrenat șase jucători pe care îi are Rapid în lot și care știu că sunt motivați”, a spus antrenorul clujean.

Petrescu este îngrijorat de pauza competițională care va aduce multe plecări din lotul clujean la echipele naționale. Tehnicianul campioanei se teme că Rangelo Janga nu va putea evolua în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului, iar despre Krasniqi spune că are în continuare șanse să fie convocat la naționala statului Kosovo.

”Înainte de pauză jucătorii sunt mai greu de motivat. Sunt foarte mulți jucători care pleacă, convocați pe la echipele naționale și nu știu cât sunt de concentrați aici. Nu știu cum va ajunge Janga la timp din Argentina, Canada, nici el nu știe pe unde joacă. Krasniqi mi-a zis că e posibil să fie convocat, dar vedem după acest meci”, a spus Petrescu.

Antrenorul campioanei a mai precizat că brazilianul Jo a plecat deja de la club.

Din ce știu eu a plecat. Eu am vorbit doar în prima zi cu el. A făcut două antrenamente cu preparatorul”, a mai spus Petrescu.

Istoric accidentări JO
Flashscore