Barcelona și Real Madrid nu vor putea conta pe jucători de bază în Supercupa Spaniei

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Barcelona și Real Madrid nu vor putea conta pe jucători de bază în Supercupa Spaniei

Joao Cancelo s-a accidentat
Joao Cancelo s-a accidentat Profimedia
Supercupa Spaniei va avea loc între 10-14 ianuarie în Arabia Saudită.

Barcelona și Real Madrid au anunțat că fundașii Joao Cancelo și Lucas Vazquez sunt accidentați și nu vor putea evolua în turneul Supercupei Spaniei. 

Clubul catalan a anunțat vineri că Joao Cancelo a suferit o entorsă de ligament în minutul 11 al partidei cu Las Palmas, câștigate de Barcelona cu 2-1. 

Potrivit presei spaniole, fundaşul lateral în vârstă de 29 de ani, împrumutat pentru un sezon de la Manchester City, ar urma să lipsească două-trei săptămâni. El se alătură unei lungi liste de accidentați, pe care se mai află portarul Marc-Andre ter Stegen, mijlocaşul Gavi şi fundaşul Marcos Alonso.

La Real, Lucas Vazquez, 32 de ani, suferă de o accidentare musculară suferită în cadrul antrenamentului. Spaniolul ar putea absenta cel puțin trei săptămâni.

Înainte de turneul Supercupei Spaniei, Barcelona și Real Madrid vor juca în acest weekend în Cupa del Rey. Ambele formații vor întâlni echipe din a patra ligă spaniolă. Real va juca sâmbătă cu Arandina, în timp ce catalanii vor întâlni Barbastro

Cele două echipe se vor deplasa apoi la Riad pentru Supercupa Spaniei, unde FC Barcelona se va confrunta joi cu Osasuna înainte de o eventuală finală pe 14 ianuarie împotriva câştigătoarei derby-ului Real Madrid - Atletico Madrid