Ambiții mari în Bănie. După Mitriță, un alt internațional va semna cu Universitatea Craiova

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Ambiții mari în Bănie. După Mitriță, un alt internațional va semna cu Universitatea Craiova
Craiova vrea titlul sezonul viitor
Craiova vrea titlul sezonul viitor
Profimedia
Universitatea Craiova mai pregătește un transfer după ce l-a repatriat pe fotbalistul lui New York City, Alexandru Mitriță.

Conform GSP.ro, oltenii ar urma să-l legitimeze pe Alexandru Băluță, fotbalistul care tocmai și-a încheiat contractul cu Akademia Puskas.

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din familia Puskas pentru toți acești ani frumoși petrecuți împreună. Despărțirile sunt întotdeauna grele, dar știu că acest club va continua să progreseze și asta mă face fericit. Aici am avut ocazia să mă dezvolt atât ca jucător, cât și ca persoană.

Viața în fotbal nu înseamnă doar rezultate și trofee. Este vorba despre relații, amintiri și lecții învățate. Știu că am făcut greșeli de-a lungul carierei, dar am învățat din ele. Am învățat să nu renunț niciodată, să lupt până la ultima picătură de sudoare și să fiu un adevărat profesionist. Acum, o nouă călătorie începe pentru mine, dar amintirile vor rămâne pentru totdeauna în inima mea”, a postat Băluță pe contul său de Instagram.

Românul a petrecut trei ani la clubul maghiar după ce a fost transferat în 2020 de la Slavia Praga.

Mijlocașul a marcat 2 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 27 de partide jucate în toate competiţiile pentru Akademia Puskas.

Alexandru Băluţă a mai evoluat în Bănie timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, perioadă în care a marcat 28 de goluri şi a oferit 16 pase decisive în 141 de partide.

Fotbalistul a bifat și șase partide în tricoul echipei naționale pentru care a și marcat un gol.