Personal data

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
CONSIMȚĂMÂNT PENTRU PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI INFORMAȚII DESPRE PROCESAREA DATELOR PERSONALE
SUMAR
Oferiți acest consimțământ pentru procesarea datelor cu caracter personal companiei Livesport Media Ltd în scopul comunicării cu dumneavoastră în urma solicitării dumneavoastră. Datele dumneavoastră personale nu vor fi utilizate în scopuri de marketing. Puteți revoca acest consimțământ oricând iar procesarea datelor dumneavoastră personale va înceta. Puteți găsi mai jos mai multe informații despre procesarea datelor dumneavoastră personale.
OPERATORUL IDENTITĂȚII ȘI DATE DE CONTACT
Operatorul datelor dumneavoastră personale este Livesport Media Ltd, cu sediul în CMS House, First Floor St. Peter's Street, San Gwann SGN 2310, Malta, număr companie C 54555 (‘Operator’).
Datele de contact ale Operatorului sunt următoarele: adresă serviciu Livesport Media Ltd, CMS House, First Floor St. Peter's Street, San Gwann SGN 2310, Malta, adresă email gdpr@livesportmedia.eu.
Operatorul nu a desemnat un ofițer pentru protecția datelor.
BAZE LEGALE PENTRU PROCESAREA DATELOR PERSONALE
Baza legală pentru procesarea datelor dumneavoastră personale este consimțământul dumneavoastră oferit Operatorului în sensul articolului 6(1)(a) al Regulamentul (EU) 2016/679 a Parlamentului European și a Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) ('Regulament').
SCOPUL PROCESĂRII DATELOR PERSONALE
Scopul procesării datelor dumneavoastră personale este comunicarea dintre dumneavoastră și Operator în urma solicitării dumneavoastră.
Operatorul nu folosește mijloace automate în procesul decizional individual în sensul articolului 22 al Regulamentului.
DURATA PĂSTRĂRII DATELOR PERSONALE
Operatorul va păstra datele dumneavoastră personale o perioadă de doi (2) ani de la acordarea consimțământului dumneavoastră pentru procesarea lor în acest scop, dar nu mai mult decât după ce ați revocat consimțământul pentru procesarea datelor dumneavoastră personale în acest scop al procesării.
ALȚI DESTINATARI AI DATELOR PERSONALE
Persoane care asigură activități tehnice, organizaționale sau comerciale legate de funcționarea site-ului sau aplicației Operatorului în conformitate cu instrucțiunile Operatorului (procesatori de date cu caracter personal) pot fi alți destinatari ai datelor dumneavoastră personale.
Operatorul nu intenționează să transmită datele dumneavoastră personale într-o țară terță (țară din afara UE) sau unei organizații internaționale.
DREPTURILE ASUPRA DATELOR
În conformitate cu condițiile specificate în regulament, aveți dreptul de a solicita ca Operatorul să vă ofere accesul la datele dumneavoastră personale, dreptul de a corecta sau șterge datele dumneavoastră personale sau de a limita procesarea acestora și, în plus, dreptul la transferabilitatea datelor dumneavoastră personale.
Aveți dreptul să retrageți în orice moment consimțământul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale furnizate Operatorului. Aceasta nu are nici un efect asupra legalității prelucrării datelor dumneavoastră personale înainte de retragerea consimțământului. Vă puteți retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: gdpr@livesportmedia.eu.
Dacă bănuiți că procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră personale a încălcat sau încalcă Regulamentul, aveți dreptul, printre altele, să vă adresați organismului de reglementare.
Nu aveți obligația de a furniza date cu caracter personal. Furnizarea datelor dumneavoastră personale nu este o cerință legală sau contractuală și nu este o cerință necesară pentru a încheia un contract.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Aplicații pentru mobile
Aplicația noastră e optimizată pentru telefonul tău. Descarc-o gratuit!