Livescore baschet, rezultate live si scoruri baschet online

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
bookmaker
100% bonus până la 200 RON
Deschide un cont la bet365 azi și primești 100% bonus la depunere. Se aplică T&C. 18+
bookmaker
Bonus Exclusiv FlashScore: 125% până la 500 RON + 125 rotiri
Depui 400 RON, joci cu 900 RON. T&Cs se aplică. 18+.
Loading...
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Setări notificări
Notificările sunt blocate de browser
Setări
Mod întunecat
Ajutor: serviciul baschet livescore al FlashScore.ro oferă rezultate și scoruri live de la peste 150 evenimente, furnizând clsamente, informaţii la pauză, la sfârşitul reprizei meciurilor de baschet, rezultatele meciurilor fiind actualizate LIVE. Pe Flashscore.ro puteți găsi scoruri și rezultate live din NBA, ACB. Rezultate din baschet live din Italia, Grecia, Turcia, Rusia și alte ligi din Europa, Euroliga, Eurocupa și Eurochallenge. La sfârșitul sezoanelor oferim clasamente și rezultate din cele mai importante evenimente din baschet - Campionatul Mondial FIBA sau campionate continentale cum este Campionatul European.
Scoruri live NBA la FlashScore.ro! 08.06. Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks, Phoenix Suns - Denver Nuggets, 09.06. Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks, Utah Jazz - Los Angeles Clippers, 10.06. Phoenix Suns - Denver Nuggets, 11.06. Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets, Utah Jazz - Los Angeles Clippers, 12.06. Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers, Denver Nuggets - Phoenix Suns, 13.06. Los Angeles Clippers - Utah Jazz, Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets, 14.06. Denver Nuggets - Phoenix Suns, 15.06. Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers, Los Angeles Clippers - Utah Jazz. Urmăriți scoruri live, rezultate, clasamente și programul meciurilor.
Mai mult
Aplicații pentru mobile
Aplicația noastră e optimizată pentru telefonul tău. Descarc-o gratuit!
mockup