Drăgușin, pe picior de plecare de la Genoa. Românul ar putea ajunge în Premier League

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Drăgușin, pe picior de plecare de la Genoa. Românul ar putea ajunge în Premier League
Echipa la care evoluează Radu Drăgușin, promovată matematic în Serie A
Echipa la care evoluează Radu Drăgușin, promovată matematic în Serie A
Profimedia
După ce a reușit să o învingă pe Ascoli, scor 2-1, sâmbătă, 6 mai, Genoa a promovat matematic în Serie A.

”Grifonii” aveau nevoie de o victorie și ca Bari să se încurce pe terenul Modenei pentru a-și asigura promovarea, lucru care s-a și întâmplat.

Acum, au 70 de puncte acumulate, suficient pentru a reveni în prima ligă la doar un an de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI - Crește numărul românilor din Serie A. Genoa a promovat în prima ligă italiană

Radu Drăgușin ar putea ajunge în Premier League

Josep Martinez, Radu Drăgușin, Morten Frendrup și Albert Gudmundsson. Acestea sunt cele patru nume care ar putea părăsi Genoa după promovarea în Serie A, potrivit presei din Italia.

Românul se află în centrul a numeroase zvonuri. Fundașul român ar putea să mai rămână un sezon la Genoa, recent promovată, pentru a prinde experiență și a se dezvolta, dar, așa cum a recunoscut agentul său în ultimele luni, mai multe echipe din Premier League îl urmăresc, iar un posibil transfer nu ar fi exclus.

Potrivit transfermartk.com, 5 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin.

40 de milioane de euro pentru Drăgușin

Florin Manea, agentul jucătorului, a dezvăluit prețul pentru care Radu Drăgușin ar putea părăsi Genoa. Acesta e de părere că valoarează 40 de milioane de euro.

Întrebat pe ce sumă sunt dispuși oficialii de la Genoa să-l cedeze pe Drăgușin, Manea a răspuns:

"Mie mi-au transmis că 40 de milioane de euro, mi-au zis că nici nu se gândesc sub. Sunt discuții, a fost o echipă care a oferit 25 de milioane și au refuzat-o.

Există posibilitatea ca această sumă să fie plătită în vară, dar într-un an va valora mai mult pentru că o să evolueze în Serie A. Eu zic că face banii. Fundașii centrali costă, dacă Maguire a costat 80 de milioane...", a declarat Manea, care a adăugat că Juventus îl regretă pe jucătorul român.

"Da, Juventus îl regretă, am vorbit cu cineva de acolo și mi-au transmis că s-au grăbit. Sunt oameni care îl regretă și au de ce.

Nu au nicio clauză, Genoa va trebui să achite suma de transfer, nu cred că este problemă. Mi-au spus că a crescut incredibil, mai ales că el a fost crescut de ei. El ține legătura și acum cu Chellini. Asta este, e un capitol închis”, a mai spus agentul.