Selecționerul Spaniei nu e îngrijorat după înfrângerea în fața Scoției

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Selecționerul Spaniei nu e îngrijorat după înfrângerea în fața Scoției
Luis de la Fuente nu a dat vina pe jucători pentru înfrângerea cu 2-0
Luis de la Fuente nu a dat vina pe jucători pentru înfrângerea cu 2-0
AFP
Selecționerul Spaniei, Luis de la Fuente, a regretat cele două erori defensive care au contribuit la înfrângerea surprinzătoare de marți, 2-0 cu Scoția, în meciul de calificare la Euro 2024, de pe Hampden Park, dar a refuzat să dea vina pe jucătorii săi pentru pierderea meciului.

Scoția - Spania 2-0

Scott McTominay a marcat la începutul fiecărei reprize, scoțienii profitând mai întâi de o greșeală a lui Pedro Porro, care i-a permis lui Andy Robertson să paseze decisiv, înainte ca Kieran Tierney să treacă de Dani Carvajal pentru a centra pentru al doilea gol.

Carvajal l-a înlocuit pe Porro pe postul de fundaș dreapta la pauză.

"Este o înfrângere dureroasă. Analizând meciul, cred că la început am făcut lucrurile suficient de bine pentru a schimba rezultatul. Sunt multe de îmbunătățit, dar sunt mulțumit de atitudinea băieților. La acest nivel înalt, orice greșeală te costă. Dar nu trebuie să dăm vina pe jucători", a declarat De la Fuente, pentru Teledeporte.

Tehnicianul a adăugat că rezultatul nu îi va schimba planurile înaintea semifinalei din UEFA Nations League împotriva Italiei, din 15 iunie.

"Bineînțeles că mizez tot pe acești jucători, la fel ca și pe ceilalți care nu au putut veni. Întotdeauna se pot schimba lucrurile și se pot îmbunătăți. Trebuie să muncești mai mult. Jucătorii au înțeles foarte bine acest aspect. Cred că viitorul ne rezervă ceva bun", a spus el.

Spania și-a început campania de calificare în Grupa A cu o victorie cu 3-0 pe teren propriu împotriva Norvegiei, sâmbătă, la Malaga.

Înfrângerea de la Glasgow este prima lor înfrângere în calificările pentru Euro din 2014 încoace, de atunci având o serie de 19 meciuri în care au obținut 17 victorii.