Selecționerul Kosovo, după remiza cu Andorra: ”Nu-mi dau demisia!”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Selecționerul Kosovo, după remiza cu Andorra: ”Nu-mi dau demisia!”
Alain Giresse (70 de ani), selecționerul naționalei din Kosovo
Alain Giresse (70 de ani), selecționerul naționalei din Kosovo
Profimedia
Kosovo a scos doar un egal acasă cu Andorra, scor 1-1, în Grupa I din cadrul preliminariilor EURO 2024.

Deși rezultatul obținut acasă de Kosovo este considerat un eșec, Andorra fiind cel mai slab adversar din Grupa I, selecționerul francez Alain Giresse (70 de ani) a declarat că nu ia în calcul să demisioneze, considerând că este mult prea devreme pentru concluzii în ceea ce privește șansele lui Kosovo de a ajunge la turneul final.

”Nu renunț atât de ușor”

”Nu renunț atât de ușor și nu-mi pasă dacă decizia mea vă face sau nu plăcere! Obiectivul meu este să-mi continui munca aici, pentru că preliminariile sunt abia la început și e prea devreme să vorbim despre șansele de calificare. 

Ne-a lipsit ceva până la urmă ca să concretizăm șansele avute, iar unele decizii ale arbitrului nu au fost corecte. Sunt multe lucruri ce au influențat rezultatul”, a spus Alain Giresse.

”Eram conștienți că Andorra va juca ultradefensiv, eram pregătiți pentru asta. Am avut ocazii, numai că nu am putut sparge apărarea. Am cerut un joc mai rapid, însă am greșit ultima pasă”, a completat selecționerul francez.

”Suntem disperați”

Edon Zhegrova (23 ani), cel care a marcat golul gazdelor în minutul 59, a fost mult mai critic la adresa naționalei pe care o reprezintă.

”Suntem disperați, însă nu a fost ziua noastră. Ne-am gândit cu toții la o victorie. Andorra a jucat cu toți jucătorii în apărare. Am avut și ghinion. Cred că defensiva ar fi trebuit să se descurce mai bine la faza golului, la fel ca portarul. Greșelile trebuie corectate la următoarele jocuri”, a spus atacantul care evoluează la clubul francez Lille în Ligue 1. 

Noapte albă în Andorra

De partea cealaltă, jucătorii naționalei Andorrei s-au bucurat pe teren ca și cum s-ar fi calificat la Euro.

”Primul punct dintr-o noapte istorică! Băieții aceștia sunt minunați, ne surprind din ce în ce mai mult în fiecare zi. Egalul este pentru voi, fanii. Força, Andorra!”, a fost mesajul postat pe Twitter de Federația de Fotbal din Andorra.