Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Djokovic, după eliminarea suprinzătoare de la Indian Wells: "A jucat un tenis foarte bun"

Djokovic, declarații după eliminarea de la Indian Wells
Djokovic, declarații după eliminarea de la Indian WellsProfimedia
Novak Djokovic, numărul unu mondial, a fost învins cu 6-4, 3-6, 6-3 de "lucky loser-ul" Luca Nardi, luni, în turul al treilea la Indian Wells.

Djokovic (36 ani) l-a felicitat la final pe tânărul său adversar. "Bravo lui, mai ales în setul al treilea a jucat un tenis foarte bun. Nu îl cunoşteam bine, dar am urmărit câteva videoclipuri şi am văzut că are un tenis de calitate", a comentat "Nole", evident dezamăgit, la conferința de presă.

"Am fost destul de surprins de nivelul meu, foarte rău. Acesta este un rezultat negativ pentru mine. L-am ajutat să joace bine, am făcut erori neforțate oribile, am jucat un tenis defensiv, am lovit prost mingea în setul al treilea. A fost mai agresiv decât mine", a adăugat sârbul.

"Voi trece la altceva"

"Sunt într-un ciclu negativ de trei sau patru turnee în care nu am jucat la cel mai bun nivel al meu", a recunoscut Djokovic, enervat în timpul meciului de mai multe incidente de joc.

Novak Djokovic nu riscă să cedeze primul loc mondial după acest eşec, în condițiile în care nu avea de apărat puncte la Indian Wells, unde nu mai jucase de cinci ani, ratând mai multe ediții din cauza refuzului său de a se vaccina Covid-19.

"Disput mai puține turnee, sunt mai selectiv, aşa că nu este deloc un sentiment bun să pierzi atât de devreme. Nu am câştigat încă un titlu anul acesta, nu sunt obişnuit, dar asta este, voi trece la altceva", a mai spus experimentatul jucător sârb, care urmează să ia parte săptămâna viitoare la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida).

Mențiuni