Coppa Italia: Fiorentina ajunge în semifinale/Cremonese o elimină pe Roma și produce o nouă surpriză

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Coppa Italia: Fiorentina ajunge în semifinale/Cremonese o elimină pe Roma și produce o nouă surpriză
Actualizat
Fiorentina a învins Torino cu 2-1
Fiorentina a învins Torino cu 2-1
Profimedia
Fiorentina a învins Torino cu 2-1 în sferturile Coppa Italia și devine astfel a doua echipă după Inter calificată în semifinale. În cealaltă partidă disputată miercuri, Cremonese a produs o nouă surpriză, după ce a eliminat-o pe AS Roma pe Stadio Olimpico.

Statistici Fiorentina - Torino 2-1

Fanii Fiorentinei au avut motiv de sărbătoare pe Stadio Artemio Franchi, după ce alb-violeții au reușit să se califice în faza semifinalelor Coppa Italia, în urma victoriei cu 2-1 în fața celor de la Torino.

Elevii lui Vincenzo Italiano și-au luat astfel și o revanșă pentru înfrângerea suferită pe teren propriu în fața torinezilor, scor 0-1 în campionat. 

În partida din cupă de miercuri seară, spectacolul a venit în cea de-a doua repriză, întrucât golurile au venit după mai bine de o oră de joc.

Sârbul Jovic a deschis scorul în minutul 64, după un assist semnat de conaționalul său, Terzic. 

Francezul Ikone, intrat în a doua repriză, a dublat avantajul gazdelor în minutul 89, confirmând astfel accederea în semifinale pentru Fiorentina. 

Finalul a fost însă cu ceva emoții, întrucât Torino a înscris în minutele de prelungire prin Karamoh. Reușita de 2-1 a venit totuși mult prea târziu pentru oaspeți, care n-au mai fost la fel de concentrați în repriza secundă.

AS Roma - Cremonese 1-2

În semifinalele Coppa Italia, Fiorentina o va întâlni pe Cremonese, care a produs o nouă surpriză uriașă în fotbalulu italian, după ce a reușit să elimine echipe precum Napoli și AS Roma. 

Echipa aflată pe ultimul loc în Serie A și fără victorie în campionat a deschis scorul în meciul din cupă în minutul 28, dintr-un penalty transformat de Dessers. 

În repriza secundă, oaspeții au fost ajutați de Celik, care a deviat mingea în proprie poartă. 

Romanii au redus din diferență, însă mult prea târziu, când Belotti a înscris în minutele de prelungire.