Cel mai în formă român din Italia a fost transferat definitiv de la Juventus

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Cel mai în formă român din Italia a fost transferat definitiv de la Juventus
Dragușin a debutat la 18 ani în Champions League
Dragușin a debutat la 18 ani în Champions League
Profimedia
Genoa l-a cumpărat definitiv pe internaționalul român Radu Dragușin.

Fundașul a fost împrumutat vara trecută de la Juventus și a jucat în aproape toate meciurile din acest sezon pentru echipa din Liguria.

Potrivit publicației Corriere dello Sport, Juventus îi fixase în momentul împrumutului o clauză de transfer definitiv în valoare de 5 milioane de euro, sumă pe care clubul de Serie B a achitat-o.

Echipa din Torino ar mai putea încasa încă 1.8 miliaone de euro de pe urma românului, în cazul în care Drăgușin atinge anumite performanțe.

Fundașul născut în București este unul dintre cei mai constanți jucători din acest sezon pentru Genoa, acesta bifând până acum 30 de partide în cele două competiții interne, unde a marcat și trei goluri.

Statistici Radu Dragușin
Flashshare

Cele trei reușite au venit în ultimele patru meciuri de campionat, forma sa bună prin care trece fiind apreciată și de Edi Iordănescu care l-a inclus în lotul lărgit pentru dubla cu Andorra și Belarus de la sfârșitul lunii.

Românul în vârstă de 21 de ani a evoluat la Juventus încă de la echipa Under 17 și a debutat în prima echipă sub comanda lui Andrea Pirlo într-un meci de Liga Campionilor, contra ucrainienilor de la Dinamo Kiev.

Apărătorul român a prins circa 25 de minute în cea mai importantă competiție europeană, după ce Andrea Pirlo l-a trimis pe teren în locul lui Merih Demiral.

Drăgușin a mai trecut pe la Salernitana și pe la marea rivală a actualei sale echipe, Sampdoria.

Genoa se află pe locul 2 în Serie B după 28 de etape, cu șanse importante de a promova direct la finalul acestui sezon.