Pariuri online

De ce să pariezi online?

  • La agențiile de pariuri recomandate de noi, vei fi mereu în siguranță! Agențiile, cum ar fi de exemplu Unibet, sunt companii internaționale stabilite într-una din țările Uniunii Europene. Agențiile sunt atent supravegheate de către autorități (ca de exemplu Comisia Jocurilor de Noroc în UK sau MGA în Malta).
  • Poți paria online de acasă, deci nu ești limitat la programul de lucru al caselor de pariuri tradiționale.
  • Depozitarea și plasarea pariurilor durează doar câteva secunde.
  • Poți viziona meciurile în direct din mai multe sporturi și poți paria live pe sute de meciuri în fiecare zi.
Dacă ai deja vârsta legală în țara unde locuiești, nimic nu te mai împiedică să pariezi la cea mai bună agenție de pariuri online – Unibet. Această agenție are cea mai bogată ofertă de pariuri. Pagina de web și suportul tehnic la Unibet este disponibilă și în limba română.

Înregistrează-te la Unibet acum! »

Cum să începi să pariezi online:

Mai jos sunt pașii pe care trebuie urmați de orice parior la început. Ca exemplu pentru procesul de înregistrare și depozitare am ales cea mai reputată agenție de pariuri online în România - Unibet. A devenit una din cele mai mari și apreciate agenții de pariuri din lume și bazându-ne pe mulți ani de experiență v-o recomandăm cu încredere. Cu Unibet chiar nu trebuie să vă faceți griji pentru banii dumneavoastră. Fondurile vă sunt întotdeauna disponibile în contul de parior.

Pasul 1. - Înregistrarea - Arată mai multe detalii    

Pasul 2. - Depunerea - Arată mai multe detalii    

Pasul 3. - Primul tău pariu - Arată mai multe detalii    

Cum efectuezi o retragere?

Pentru a efectua o retragere din contul tău Unibet, fă un click pe linkul din dreapta sus "Servicii -> Retrageri".

  • Introdu toate detaliile solicitate în secțiunea de retrageri și confirmă retragerea prin apăsarea butonului.
  • Unibet îți recomandă să efectuezi toate retragerile prin modalitatea în care ai efectuat depunerea.
  • Dacă retragerea prin modalitatea utilizată la depunere nu este disponibilă, retragerea se va face prin transfer bancar.
  • Suma minimă pentru o retragere este de 5€ sau echivalent în moneda contului.

NOTĂ – FlashScore.ro oferă acum acces la serviciul de live stream al Unibet, care acoperă anual peste 70,000 de evenimente live. Drepturile de difuzare ale unor astfel de evnimente sunt la nivel de țară și în urma unor astfel de restricții este posibil ca unele evenimente să nu fie disponibile în anumite țări. Astfel vă indemnăm ca înainte de a vă înscrie la Unibet pentru a urmări un anume eveniment prin serviciul de live stream al Unibet să verificați că acest eveniment este disponibil pentru țara dvs. Puteți contacta Unibet de aici, apoi alegând "Servicii" din partea dreapta-sus și apoi apăsând pe linkul "Contact".