Întrebare generală

Facilități Flashscore.ro

Cum pot căuta meciuri mai vechi?

Ai două opțiuni: fie folosești instrumentul nostru de căutare pentru a găsi echipa, jucătorul etc., fie intri în ligă (turneu, cursă ...) și găsești orice aveți nevoie în arhivă.

De ce nu pot adăuga mai multe echipe la echipele mele?

Din motive tehnice, este posibil să ai cel mult 100 de echipe.

Îmi puteți trimite notificări de la toate meciurile din ligile mele preferate?

Ne pare rău, nu există o astfel de facilitate. Dacă dorești să primești notificările noastre, te rugăm să adăugi un meci sau o echipă care te interesează la Meciurile / Echipele mele.

Nu pot vedea competiția mea preferată după deschiderea aplicației. De ce?

Pe ecranul de start există o listă de competiții cu cel puțin un meci programat pentru ziua respectivă. Poți găsi cu ușurință alte competiții prin intermediul instrumentului de căutare (icoana lupă), în tab-ul cu Clasamente (accesibil din partea de jos) sau trecând la o altă zi din calendar.

De ce lipsesc unele competiții sau date istorice?

Muncim din greu la colectarea cât mai multor informații din numărul tot mai mare de competiții și evenimente. Dacă nu găsești liga favorită, motivul cel mai probabil e că nu am am găsit încă o sursă de informație de încredere pentru această competiție. Vom aprecia ajutorul vostru pentru a găsi o astfel de sursă - ne puteți informa prin intermediul formularului de contact. În ceea ce privește datele istorice, le îmbunătățim continuu, dar rezultatele live sunt încă prioritatea noastră.

Ce înseamnă "DRF"?

"DRF" este acronimul pentru "Doar rezultatul final". Îl folosim când nu avem o sursă sigură de informații live pentru acel eveniment.

Cum pot paria?

Nu poți paria pe site-ul nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie să te înregistrezi la agențiile noastre partenere listate.

Ați putea să îmi trimiteți predicții / sfaturi de pariuri zilnice?

Ne pare rău, nu oferim sfaturi de pariuri sau predicții pe site-ul nostru web. Ne dedicăm statisticilor extinse de meci, forma echipelor, program, scoruri în direct și rezultate.

De ce nu afișați cote de la toate casele de pariuri autorizate?

Cotele afișate sunt obiectul unui contract, astfel încât afișarea lor depinde de contractele comerciale curente.