Aplicație mobilă

Setări aplicație

Unde pot găsi mai multe opțiuni pentru notificări?

În setările aplicației. Aveți acolo multe setări generale pentru notificări precum și în funcție de sport (echipe de start, goluri, cartonașe roșii, start set / perioadă etc.).

Este posibil să ordonez meciurile în funcție de ora de începere?

Da, puteți face asta în Setări. Apasă pe „Ordonează după” și apoi atinge opțiunea „Ora de start” pentru a ordona meciurile după ora de început.

Pot schimba sportul implicit?

Da, poți selecta oricare dintre sporturile enumerate în meniul nostru ca fiind cel implicit. Sportul implicit va fi afișat după lansarea aplicației.

Vreau să am afișat în mod implicit tab-ul Jocurile mele / Echipele mele după lansarea aplicației.

Această opțiune este disponibilă pe Android în setările aplicației. Notă pentru utilizatorii iOS: Singura modalitate de a afișa tab-ul Jocurile mele / Echipele mele după lansarea aplicației este prin 'force touch' (iPhone 6s + obligatoriu).

Cum pot seta un alt fus orar în aplicație?

Aplicația folosește fusul orar setat pentru dispozitivul tău.

Cum setez limba aplicației?

Dacă ai un dispozitiv iOS, poți schimba limba în setările aplicației. Această opțiune nu este disponibilă în versiunea pentru Android a aplicației noastre.

Cum măresc dimensiunea fontului?

Aplicația folosește dimensiunea fontului setată pentru dispozitivul tău mobil. Dispozitivele iOS nu permit modificarea dimensiunii fontului.

Aveți modul întunecat?

Da, poți trece la modul întunecat în setările aplicației. Notă pentru utilizatorii iOS: iOS 13 este necesar pentru modul întunecat.

Cum schimb sunetul de notificare?

Pe un dispozitiv Android, poți seta sunetul în setările dispozitivului. Această opțiune nu este disponibilă pe dispozitivele iOS, dar asta se va schimba în viitor :)

Pot plăti pentru eliminarea anunțurilor din aplicație?

Această opțiune este disponibilă numai pentru dispozitivele iOS (indisponibil pentru Android). Utilizatorii iOS pot găsi opțiunea „Eliminați reclame banner” în setările aplicației.