Cel mai bun site de scoruri live, cele mai rapide actualizări

10 motive pentru a folosi FlashScore.ro – cel mai bun serviciu livescore

FlashScore.ro este cel mai bun serviciu Livescore din România. Citiți 10 motive pentru care a ajuns așa de popular.

1
CELE MAI RAPIDE ACTUALIZĂRI

Vei fi uimit de viteza noastră de actualizare a scorurilor. În cele mai multe cazuri suntem cu maxim 10 secunde în spatele acțiunii reale de pe teren. Calitatea serviciilor noastre este monitorizată și îmbunătățită în fiecare zi.

2
ACOPERIRE LARGĂ

Urmărește mii de competiții din 32 de sporturi live. Ligi inferioare, turnee de tenis challenger, sporturi de echipe minore dar și turnee de golf – îți oferim scoruri rapide și precise de la toate evenimentele.

3
PERSONALIZARE

Selectează meciurile tale și urmărește-le în secțiunea Meciurile mele. Vrei și mai multă personalizare? Autentifică-te în cont și vei avea și mai multe opțiuni, cum are fi listarea ligilor favorite în topul paginii.

4
CLASAMENTE ÎN TIMP REAL

Clasamentele sunt actualizate la noi în timp real. Asta înseamnă că poți urmări clasamentul curent chiar și când meciurile sunt încă în desfășurare!

5
NOTIFICĂRI SONORE

Nu mai pierde niciun gol! Cu notificările noastre sonore vei auzi mereu o alertă când o echipă marchează.

6
CLASAMENTE ȘI TABLOURI

Clasament general, acasă și deplasare, clasament formă, clasamente sub/peste, pauză final, tablouri turnee, top golgheteri, și multe altele!

7
LIVE CENTRE

Statistici despre echipe (șuturi, posesie, cornere, offside, faulturi etc.), echipele de start, comentarii text în timp real – toate astea în secțiunea Live Centre pentru cele mai importante ligi.

8
REZUMATE VIDEO

Urmărește cele mai tari goluri din ligile de top direct pe siteul nostru! Adăugăm rezumatele video imediat după ce un gol a fost marcat.

9
COMPARARE COTE

Cel mai complet serviciu de comparare cote: cele mai populare tipuri de pariuri de la peste 10 bookmakeri comparați pe o singură pagină!

10
STATISTICI CAP LA CAP

Află care echipă câștigă războiul psihologic analizând meciurile anterioare, inclusiv în ligă, cupe și meciuri internaționale.

+1
APLICAȚII MOBILE

Rezultate în timp real mereu la îndemână! Descarcă aplicația noastră mobile (pentru iPhone sau Android) și urmărește meciurile oriunde ai fi.